Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام چراغی گفت: بچه های انقلاب و دبیران انقلابی خودجوش و آتش به اختیار باید مدارس خود را آذین بندی کنند تا دهه فجر نمود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام والمسلمین «ابراهیم چراغی» ظهر امروز (۱۱ بهمن) در خطبه های نماز جمعه پاتاوه که در مصلی امام هادی (ع) اقامه شد، ضمن سفارش خود و نمازگزاران به رعایت تقوا و دوری از گناه، اظهار داشت: رهرو فاطمه زهرا (س) همان رهرو امام زمان (عج) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

                  

 

امام جمعه پاتاوه گفت: حضرت زهرا (س) در زمان خود یک مطیع و منتظر کامل برای فرامین امام زمانش حضرت علی (علیه السلام) بود.

 

وی با اشاره به اینکه یک منتظر مهدوی رهرو راه فاطمه زهرا (س) است، ادامه داد: هرکس ادعا دارد فاطمه (س) را دوست دارد، باید دید در عمل چه کاره است.

 

چراغی یادآور شد: در دعای عهد از منتظر امام زمان (عج) این توقع را دارند (والمسارعین الیه فی قضاء حوائجه) در خواسته های امام زمان (عج) من سرعت بگیریم و زودتر از بقیه آن را انجام دهیم.

 

خطیب جمعه پاتاوه یادآور شد: خواسته های امام زمان علیه السلام در دعا کردن به صورت خاص بوده و سفارش امام زمان این است بعد از هر نماز، یک سجده شکر بجا بیاورند و خواسته سوم و چهارم امام عصر (عج) زیارت عاشورا و زیارت جامعه را خواندن و دادن خمس است.

 

وی در خطبه سیاسی نماز به انتخابات یازدهم مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و ابراز داشت: انتخابات در کنار جنبه سیاسی و آثار رسانه ای که در داخل و خارج  دارد، یک جنبه حق الناسی هم دارد که تمام مردم، بازرسین، مجریان رسانه ها و به صورت کلی همه را درگیر خودش می کند و در تمام مراحل پیش انتخابات، حین انتخابات و بعد از انتخابات حق الناس لحاظ می شود.

 

چراغی به موضوع حق الناس اشاره و یادآور شد: حق الناس موضوعی هست که رهبر عزیز انقلاب در سال ۱۳۹۰ به آن اشاره کردند و یک موضوع جدیدی در گفتمان سیاسی کشور ایجاد شد.

 

امام جمعه پاتاوه به تفاوت حق الناس و حق الله اشاره کرد و گفت: تفاوت حق الناس با حق الله در این است که حق الله طرف شما یک نفر و آن هم خداوند است، ولی حق الناس طرف شما ۸۰ میلیون ایرانی است، بستگی به گستره کار دارد.

 

وی ادامه داد: کسانی که در حق الناس در انتخابات درست عمل نکنند چه در انتخاب کاندیدا، چه در اجرای انتخابات، چه در نظارت بر انتخابات، چه در خصوصیاتی که در انتخابات لحاظ می شود در همه موارد، اگر ما مراقبت نداشته باشیم، مدیون مردم می شویم.

 

حجت الاسلام چراغی، با تذکر به این نکته که انتخابات چیزی نیست که بخواهید برای آن همدیگر را مجبور به آن کار کنید، گفت: ما اصلا وظیفه نداریم که دیگران را مجبور کنیم که این آقایی که من می گویم انتخاب کنی، هم اکنون جنگ ها و ناراحتی ها آغاز شده و برادر با بردارد و تمام خانواده درگیر این موضوع هستند.

 

امام جمعه پاتاوه به 12 بهمن، سالروز ورود حضرت امام (ره) به میهن اسلامی اشاره کرد و گفت: در منطقه ما بعضی از افراد با عملکرد و رفتارهای خود می خواهند دهه فجر را کم رنگ جلوه دهند و یا خیلی کم رنگ برگزار شود.

 

وی با بیان اینکه امام جمعه مواردی را می داند که وظیفه قانونی و شرعی اوست، اضافه کرد: از فردا تمام مدارس باید جشن داشته باشند و زنگ انقلاب در تمام مدارس به صدا درآید.

 

حجت الاسلام چراغی خاطرنشان کرد: بچه های انقلاب و دبیران انقلابی خودجوش و آتش به اختیار باید مدارس خود را آذین بندی کنند تا دهه فجر نمود داشته باشد.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد دهه فجر نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد خطبه نماز جمعه مسجد فهما شهادت حضرت فاطمه زهرا س پاتاوه منتظر دهه فجر امام جمعه انتخابات نماز جمعه حجت الاسلام چراغی امام جمعه پاتاوه یادآور شد آذین بندی امام زمان حق الناس دهه فجر حق الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه گام اول حکمرانی جمعیت کشف ضرورت مسئله است، گفت: چرا بر روی جمعیت تمرکر می‌شود برای آنکه سیاست نادرست نانوشته‌ای در دهه ۶۰ و ۷۰ به صورت اقدامی اعلام شد که جمعیت کاهش پیدا کرد. اما بلوغ فرهنگی و افزایش نظامی موجب اقتدار است. جمعیت ما در اقتدار است.

بر اساس روایت ایلنا، عبدالحسین خسروپناه، در «آیین اختتامیه اولین همایش ملی جوانی جمعیت و قدرت نظامی» افزود: اگر حد نصاب جمعیت کاهش پیدا کند توانمندی نظامی از بین می‌رود، بلوغ فرهنگی آسیب می‌بیند و رشد اقتصادی اسیب می‌بیند. وقتی از جمعیت صحبت می‌کنیم بحث ریشه‌ای در زمینه اقتدار دارد. اگر جمعیت حل نشود تمام مسائل اقتدارزا اسیب می‌بیند.

خسروپناه ادامه داد: گام دوم در حکمرانی جمعیت گام رصد است مسئله رصد یا تعبیر بنده راه بینی همان نقشی دارد که دیده‌بان در جنگ دارد. دیده‌بان نقش مهمی در هدایت توپحانه دارد که کجا را هدف بگیرد. مسئله رصد در جمعیت باید با قدرت ادامه پیدا کند. اگر بر اساس اهداف تحقق برنامه هفتم به سطح تولد دو فرزند بروند جمعیت ۸۵ میلیون امروز، در سال ۱۴۰۶ به جمعیت ۹۶ میلیون خواهد رفت.

وی تصریح کرد: گام سوم در هر حکمرانی سیاست‌گذاری آن حوزه است. فاصله همه علما و فقها با رهبر انقلاب مثل نسبت زمین تا آسمان هفتم است. رهبر انقلاب در ۳۰ اردیبهشت ۹۳ سیاست‌های کلی جمعیت را ابلاغ کردند. اما ده سال پیش بعد از رصد کلی، ۱۴ سیاست کلی را ابلاغ کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: گام چهارم که باید طی شود قوانین مربوط به جمعیت است که این گام هم طی شده است. قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ هم تصویب شده است. شورای عالی انقلاب فرهنگی چندین مصوبه برای سیاست عملیاتی این قوانین انجام داده است. آنچه باید در تقنین صورت بگیرد انجام شده است. پس چرا مسئله جمعیت هنوز در مسیر ریل اصلی نیفتاده است که به گام دیگری نیاز دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بنابراین در گام پنجم باید گفتمان سازی و فرهنگ سازی شکل بگیرد. چه کارهایی باید شکل بگیرد تا گفتمان سازی صورت بگیرد. اگر باور دینی پیدا کنند جمعیت رو به افزایش خواهد بود. ما حتی گفتمان دینی برای کسانی که گرایش دینی حداکثری دارند ایجاد نکردیم. اکثر فیلم‌ها و سریال‌هایی که ساخته می‌شود نفی جمعیت را ترویج می‌کنند. رهبری گفتند جمعیت کشور ما می‌تواند تا ۱۵۰ میلیون و ۲۰۰ میلیون نفر بالا برود.

وی افزود: ما باید بنویسیم و فرزندآوری را با ابزار رسانه‌ای جدید این گفتمان ترویج دهیم. ما باید بعضی از عوامل کاهش فرزندآوری را تشریح کنیم. ما ۱۹ درصد کاهش ازدواج داریم و ۱۶ درصد افزایش آمار طلاق داریم. ما مسئله خانواده را جدی نگرفتیم. مسئله خانواده و تحکیم آن نقش مهمی در تقویت باور به خدا دارد. افزایش میزان تجرد و افزایش برعهده گرفتن سرپرست حیوانات خانگی از موضوعاتی است که خانواده را تضعیف کرده است.

خسروپناه عنوان کرد: کار به جایی رسیده است که نگه‌داری از توله سگ، و گربه جای فرزندان را گرفته و سه چهار برابر هزینه فرزند را خرج نگه‌داری از حیوان می‌کنند که بگویند نیازی به فرزند نیست. بنابراین اگر قبول داریم جمعیت در اقتدار نقش ریشه‌ای دارد باید نگاه حکمرانی ضرورت مسئله، رصد پی در پی، سیاستگذاری کاربردی و تصویب قوانین داشته باشیم که همه این کارها انجام شده و در حال حاضر فقط گام پنجم مانده که کار گسترده‌ای باید در زمینه گفتمان سازی داشته باشیم تا بینش و نگرش به فرزند آوری و جمعیت تغییر کند.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904270

دیگر خبرها

  • برق برخی مناطق یاسوج روز جمعه به مدت دو ساعت قطع می شود
  • حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) آذین‌بندی شد
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگهداری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است
  • رأی مردم حق الناس است/ مردم مراقب شبهات فضای مجازی باشند
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!
  • لحظه تصادف امام‌جمعه شهر بلوک جیرفت
  • لحظه تصادف مرگبار و فوت یک امام جمعه
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فوت یک امام جمعه در تصادف با آمبولانس