Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:43:55 GMT

استقبال برخی موزه‌های تهران از دهه فجر

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۶۸۱۵

استقبال برخی موزه‌های تهران از دهه فجر

برخی از موزه‌های تهران همزمان با دهه فجر، نمایشگاه‌هایی را برای بزرگداشت این مناسبت برگزار می‌کنند، موزه ملت کاخ سعدآباد، موزه ملی ملک و مجموعه نیاوران نمونه ای از این موزه‌ها هستند.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه ماکت‌های هواپیما و لوح‌های نیروی هوائی (دوره پهلوی) از فردا پنج‌شنبه در کاخ ملت سعدآباد به مدت یک ماه برگزار ‌می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه شامل کلکسیونی از  ۱۱ عدد ماکت هواپیما، پنج لوح مربوط به نیروی هوائی کشورهای مختلف و یک ماکت برج مراقبت جزو مجموعه اشیای اهدایی به پهلوی دوم است.

همچنین این نمایشگاه، با هدف نمایش ادواری اشیای موجود در مخازن کاخ  موزه ملت که امکان بازدید از آنها تا کنون برای بازدیدکنندگان میسر نبوده، برپا شده است.

بازدید رایگان از موزه ملک در دهه فجر

نخستین موزه وقفی- خصوصی کشور، _کتابخانه و موزه ملی ملک_ دوستداران آثار تاریخی و موزه‌ای را به بازدید رایگان از تالارهای موزه‌ای بزرگ‌ترین موقوفه فرهنگی ایران، به مناسبت دهه فجر دعوت می‌کند.

تالار سکه، تالار کمال‌الملک و خاندان غفاری، تالار کتابت و نگارگری، مجموعه اهدایی بانو عزت‌ملک _ دختر بزرگ حاج حسین آقا ملک _ واقف این گنجینه از جمله تالارهایی هستند که در این دهه امکان بازدید آن‌ها به طور رایگان وجود دارد.

همچنین نمایشگاه «گل‌ومرغ؛ منتخب آثار بانوان هنرمند معاصر» هم‌زمان با آغاز دهه فجر و آغاز ایام فاطمیه تا ولادت حضرت زهرا (س) در کتابخانه و موزه ملی ملک برپا شد.

این نمایشگاه، آثار هنری چهار بانوی هنرمند را در زمینه هنر نگارگری و گل‌ومرغ به نمایش می‌گذارد. مژگان رضایی، نرگس یوزباشی، مهری ابوالقاسم و مریم ابراهیم یزدی، هنرمندانی هستند که آثار آن‌ها به نمایش درآمده‌اند.

نمایشگاه «گل‌ومرغ؛ منتخب آثار بانوان هنرمند معاصر» از ۱۱ بهمن تا ۱۱ اسفند در نگارخانه کتابخانه و موزه ملی ملک برپاست.

دهه فجر در کاخ نیاوران

همزمان با آغاز دهه فجر، مجموعه‌ای از تصنیف‌های انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷،  در کاخ اختصاصی نیاوران به نمایش در می‌آید.

این تصنیف‌ها از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه از ساعت ۸ تا ۱۶ در کاخ اختصاصی نیاوران به نمایش درآمده‌اند.

همچنین در این روزها، دو اثر از محسن وزیری مقدم در موزه جهان‌نما برای نخستین بار به نمایش در می‌آید.
این دو تابلو که توسط محسن وزیری مقدم در سال ۱۳۹۵ به موزه جهان‌نما هدیه شد شامل دو اثر لیتوگرافی و سیلک اسکرین است و برای نخستین‌بار از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه در معرض نمایش قرار می‌گیرد.

*عکس این خبر تزئینی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۶۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ رمان مریلین رابینسون، نویسنده محبوب داریوش مهرجویی در نمایشگاه کتاب

نشر آموت امسال با بیش از ۱۸۰ عنوان کتاب در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور پیدا کرده است. به گفته یوسف علیخانی مدیر نشر آموت، این‌ناشر از زمان سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تا دوره جدید این رویداد ۲۰ عنوان جدید منتشر کرده که در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می‌شوند.

اما تازه‌ترین آثار این نشر ترجمه ۴ رمان «گیلیاد»، «خانه»، «لی‌لا» و «خانه‌داری» از مریلین رابینسون است که با ترجمه مرجان محمدی در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.  

«مریلین رابینسون» متولد ۱۹۴۳ در شهر سندپوینت آمریکا؛ دکترای زبان انگلیسی را در شهر واشینگتن به پایان برد. او در دانشگاه‌های بسیاری تدریس کرده است.
نام رابینسون در فهرست ۱۰۰ فرد تاثیرگذار مجله‌ی تایم قرار دارد. او در سال ۲۰۱۲ مدال ملی علوم انسانی را از باراک اوباما رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده دریافت کرد، و در سال ۲۰۱۶ برنده‌ جایزه‌ی ادبی صلح دیتون شد.  

مریلین رابینسون

رمان‌های مریلین رابینسون بیشتر برای اهالی کتاب و کسانی‌که هدفشان از خواندن داستان چیزی بیشتر از لذت و سرگرمی است، جذابیت دارد. به گفته تایمز، «مریلین رابینسون نویسنده‌ای بسیار قدرتمند است که می‌تواند نحوه‌ خواندن ما را تغییر دهد.»  از این جهت مخاطب می‌تواند با اعتماد کامل به داستان‌های او آثارش را بخواند و لذت ببرد.

آثار مریلین رابینسون مورد علاقه داریوش مهرجویی بود، مرجان محمدی مترجم این آثار در صفحه مجازی‌اش به خاطره ای از مهرجویی اشاره کرده که این کارگردان به او گفته است: «سه کتاب «گیلیاد»، «خانه» و «خانه‌داری» را در بیست روز خوانده و تمام کردم و منتظر ترجمه آثار بعدی این نویسنده هستم.»

چها رمان «گیلیاد»،«خانه»،«لی‌لا» و «خانه‌داری» به طور خلاصه برای مخاطب علاقه‌مند معرفی می‌شود.

«گیلیاد»؛ کتاب گیلیاد نامه‌های یک کشیش پیر آیووایی برای پسر هفت‌ساله‌اش است. رابینسون در این کتاب داستان سه نسل را از جنگ داخلی تا قرن بیستم تعریف می‌کند، داستانی درباره‌ی پدران و پسران و چالش‌های معنوی آن‌ها.

«خانه» داستان خانه‌ کشیش رابرت بوتون و فرزندانش را حکایت می‌کند. گلوری دختر خانواده به خانه برگشته است تا از پدر در حال مرگش مراقبت کند. جک پسر ولخرج و الکلی خانواده پس از سال‌ها غیبت به خانه می‌آید. کتاب خانه داستان تضاد میان نسل‌ها، عشق، مرگ و ایمان است.

«لی‌لا»؛ این داستان در مورد زنی بی‌خانمان به نام لی‌لا است که پس از سال‌ها آوارگی وارد شهر گیلیاد می‌شود و کلیسای شهر را تنها پناهگاه خود می‌یابد. او با قدم گذاشتن به این کلیسا داستانی عاشقانه را رقم می‌زند.

«خانه‌داری» داستان در مورد روت و لوسیل، دو خواهر یتیمی است که در شهر نمادین دورافتاده فینگربون در شمال‌غربی آمریکا بزرگ می‌شوند. پس از آن که قوم و خویش‌های جانشین مادر، آن‌ها را رها می‌کنند. این دو خواهر تحت مراقبت سیلوی، خاله بی‌خیال و اسرارآمیزشان قرار می‌گیرند.

چهار رمان رابینسون به هم پیوسته نیستند و آثاری مستقل هستند که هر کدام داستان مخصوص به خود دارند اما به گفته علیخانی؛ مدیر نشر آموت مخاطبی که می‌خواهد کتاب‌های رابینسون را بخواند برای درک و لذت بیشتر این آثار بهتر است به این ترتیب خواندن رمان‌ها را شروع کند؛ خانه، گیلیاد, لی‌لا و خانه‌داری.

«مرجان محمدی» مترجم این آثار، متولد ۱۳۴۸ در تهران و دانش‌آموخته‌ کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی و کارشناسی‌ارشد زبانشناسی همگانی است.

گفتنیست سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تا ۲۹ اردیبهشت از ساعت ۸ تا ۲۰ هر روز پذیرای حضور علاقه‌مندان است.

خدیجه زمانیان یزدی

دیگر خبرها

  • نمایش قرآن منسوب به دستخط امام علی(ع) در نمایشگاه کتاب تهران
  • جزییات فعالیت غرفه روسیه در نمایشگاه کتاب تهران
  • استقبال مردم در روز اول نمایشگاه کتاب تهران از نگاه ناشرین
  • نمایش برگزیده‌ای از آثار رضا مافی در موزه هنر‌های معاصر تهران
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • ۴ رمان مریلین رابینسون، نویسنده محبوب داریوش مهرجویی در نمایشگاه کتاب
  • بازدید از موزه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) رایگان شد
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • بازدید بیش از ۳۷ هزار نفر از نمایشگاه «بر فراز دشت»
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات